Receptet är på höften, så det är smaklökarna som får göra jobbet.
Bryn kyckling, jag brukar ta kycklinglår, i en panna. Krydda med salt/peppar och spiskumming.
Häll över passerade tomater och buljongtärning, låt puttra.
Stek vitlök, gul lök, ingefära och lägg i grytan.
Krydda med peppar, sambal och spiskumming.
Puttra på och serveras med fullkornsris och sallad...
3 kommentarer:
Körde en thaigryta igår - Paneng Curry, starkt och helt vanisnnigt gott :)
Har förgäves försökt att läga mig gilla Ingefära och kummin, men nix - där säger mina smaklökar ifrån. Vettetusan vad det är med dessa smaker men de ogillas å det bestämdaste hos mig.
Det där kanske jag ska prova göra till Kenneth!
Fick dom pillren jag med i dag, så nu kanske jag snart är på banan igen.
De små krstallvaserna/lyktorna är från Tine K och finns i olika färger på många ställen på nätet. Underbara verkligen!!
~Ingrid
Instämmer, helt galet att betala dessa pengar för 'ett par jädra' gummistövlar.
I-landsproblem så det visslar om det...
Nu är det bara att hålla tummar å tår för att de också kommer vara så nedrans bra som de förväntas vara :)
Skicka en kommentar