onsdag 3 november 2010

Höstlov...

Höstlov betyder grått, orange, blött och ledighet. Men så är det inte i vår familj, nej här jobbas det på både här och där. Hund och katt är lata "som vanligt" i den här familjen :D

Nu har vi fått till alla rummen, eller ja flyttat in i dem i alla fall.
Dotterns rum är helt klart och det blev så himla fint. Garderoben med frostade skjutdörrar, observera - med en hylla för smycken, samt en annan för skor! Den sitter som en smäck kan jag säga :)
Sonen väntar på sin fotovägg, som är en alptopp i Österrike. Förhoppningsvis får vi den i dag så att vi kan hänga upp den på lördag.
Vårt sovrum, som är minst, blev faktiskt riktigt bra. Enligt sonen ser den ut som en mini-Ikea-etta. Ett litet sovrum med uteplats...haha!
Det blir nog röda delataljer där inne? Ja alltså, jag har ju aldrig gillat rött men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig ;-)
I vårt rum finns tavlor kvar efter dottern. Tavellister gör så fula hål i väggen så de får vara kvar. På den står foton på dotter och son, ett från 1996 då de har "rysskläder" enligt dottern. Rysskläder är en färgfyrverkeri i orange...hehe. Konfirmationskort, en brodyrtavla, ett papmaché huvud fr skolan och lite till. Det är så härligt att titta på dem det sista man gör innan man somnar. Blir liksom ett lite minne av henne nu när hon snart reser i väg....<3

Inga kommentarer: