tisdag 1 september 2009

Stoppa RASismen, klappa en "kamphund"

Fick den här t-shirten igår.
På framsidan står det, Stoppa RASismen, klappa en "kamphund".
Jag måste säga att det fungerar, för jag hade på mig denna på jobbet idag, och när Nova och jag gick till parken så var det flera som ville klappa :)

6 kommentarer:

Yvonne L sa...

Kul att så enkla medel hjälper! Din ras har ju tyvärr dåligt rykte bland folk i allmänhet som inte vet så mycket om hundar. Eller rättare sagt den typen av hund har det eftersom folk inte känner skillnad på de olika raserna utan kallar alla för kamphundar eller pitbulls. Men som alltid är det ju tyvärr de dåliga exemplen som syns. Man kan hoppas att saker som din t-shirt kan hjälpa till, och att folk slutar dra alla över en kam!

Jag kan ju istället råka ut för det motsatta med Higgins som ju är en "söt och rar liten cocker". Då tror många att det bara är att komma fram och klappa. Jag blir så sur på sånt! Higgins är något så ovanligt som en väldigt reserverad kille, han vill inte hälsa på alla, och jag vill inte heller att han ska hälsa på alla!

Ingrid sa...

Ha-ha så himla häftig t-shirt :0)

~Livet i byn

Broarne sa...

Haha det va kul, jag har en fransk basset som skall ryckas på tisdag, det är hög tid för det och det är ingen som vill klappa henne just nu.
:o)
Annmarie på Broarne

Helena sa...

Jag hoppas att ALLA i familjen har denna tuffa tröja på sig när de är ute och går med Nova.
Har inte alla ett ex. så skaffa. Det var bland de bästa tryck jag sett på en tröja.
Jag håller med Yvonnes inlägg ang. rasens rykte.

mille sa...

Ja Helena, det har du rätt i. Ska nog beställa dessa till samtliga... Palina sätter nog på sig den utan knorr, med de andra två.... vete 17 :(

Helena sa...

Tvinga killarna.............. =)