fredag 23 september 2011

Vill ha!!!


Side-By-Side kyl/frys i Platinum/silver med smarta detaljer. Vi har en kyl med frys under. Frysen har fått ge plats åt en något större kyl, men det räcker ju inte till längre! Ungarna äter och äter, en är dessutom vegetarian vilket betyder att det finns mer av rotfrukter, grönsaker, frukt och annat som en miljö- och djurmedveten person vill ha. Det är ju inget fel på ismaskin heller...haha!

Ett frostfritt side-by-side-kyl/frys i platinum silver med kallvatten- och isfunktion direkt i dörren. Kylen rymmer 354 liter och frysen 158 liter.

Kylen har bland annat dörrficka för stora flaskor, vinhylla och ägghållare. Frysen har både ismaskin och praktiska dörrfickor. Skåpets insida har ett bakteriehämmande skydd som håller maten fräsch längre. RSA1UHPE har en ljudnivå på 41 dB och håller energiklass A+.

Kylen har innerbelysning, fem stora hyllor, ägghylla och en praktisk vinhylla. Två av de fyra dörrfacken är speciellt avsedda för stora flaskor. De två lådorna sväljer både frukt och grönsaker. Frysen har två lådor, tre hyllor och tre dörrhyllor.

SAMSUNGs patenterade No-Frost-teknologi betyder att kylskåpet har automatisk självavfrostning. Praktiskt, skönt och tidsbesparande.

Skåpets insida har en antibakteriell behandling som hämmar bakteriers omsättning och tillväxt. Det håller maten och grönsakerna fräscha längre och kylen renare jämfört med en traditionell kyl.

När som helst kan du ta dig ett glas iskallt vatten, med eller utan is, utan att öppna kylen. Fräscht, energisnålt och lyxigt.

Kylens och frysens inställningar sköts på den digitala displayen på skåpets framsida. Ett varningssystem gör dig uppmärksam på om kyl- eller frysdörren varit öppen mer än två minuter.

Inga kommentarer: