torsdag 26 maj 2011

På stan med dotter...


Jobbade halv dag igår. Varför det, tandläkaren eller?
Nej nej, dotter var ledig så vi bestämde att vi skulle gå på stan (igen). Nu har jag varit på stan 2 gånger på kort tid, det betyder att det nog kommer att ta ett år till nästa gång, aaaaaaah!

Vi tog en promenad till Odenplan, vidare med tunnelbanan till Hötorget, vidare ner mot Stureplan. Följande butiker var vi inne i, OnePiece där provade vi muminoveraller och tjejen i butiken var snäll och tog kort, det var kul... Urban Outfitters, Marc Jacobs för att hälsa på Robert, han är rar han och duktig som både studerar och jobbar. H&M, Gina Tricot, Ur & penn, åt god lunch på Birger Jarlsgatan någonstans-gott. Åt favo-yoghurtglass i Gallerian, Apoteket, Åhlens, Indiska, Thomas Sabo ja där hämtade vi en klöverberlock som dotter hade lämnat in för lagning. Bra när de har garanti på sina produkter, det blir en stjärna för det.

Vid 16.30 började vi spana efter bussen. Vi hann med en Kaffe latte också och sedan öppnade sig himlen. Det både regnade och haglade...galet! Bussen kom vi sprang, sedan stod den och väntade länge för chaufförens avbytare var försenad. Hon kom sedan, tur. Hon körde så fort så vid Sergel-rondellen körde hon mot rött, vid handelshögskolan klämde hon en passagerare som skulle ut, hans dramaten hamnade på insidan och han på utsidan. Vid nästa hållplats öppnade hon inte dörrarna för en kvinna som skulle in med sin barnvagn. En kille som såg detta hojtade högt.
Har de inte extra stora sidospeglar för att de ska se utmed hela bussen? Ja ja nog om det.
Vi kom hem vid 18.10 så det blev ingen middag. Jag tog en macka och en vattenflaska och åkte till Bromma med Nova. Vi har ju Rallykurs på onsdagarna och det är toppen kul, vädret makter var med oss, vilket var tur. Solen sken hela kvällen :)

Inga kommentarer: