tisdag 23 februari 2010

Ensam....

Idag gick jag till jobbet, det var ju inte mer än 9 minus så Novas tassar hängde med hela resan. Har nu setat här sedan åtta i morse och inte en själ syns till ännu och klockan är 09.43?
Fick ett samtal fr en kollega, han har sitter i bilkö och vet inte när han kommer fram. Han satte sig i bilen kvart över sju, så det var ju bra jobbat. Hoppas att radiopratarna är extra roliga och intressanta idag, för de behövs verkligen för dem som sitter och väntar på att komma fram i trafiken.

3 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Hihi ja attans vad allt går trögt i detta väder. Hm ja nuu är det lättare för tassarna. Jag får stanna och plocka bort isklumpar varje dag.

Kram Anne

Tina sa...

Det är ju helt fantastiskt, hur kan man egenligen välja att bo i detta land. Tror jag behöver vinna obcent mycket pengar och dra iväg med hela familjen till andra sidan jorden - "Plötsligt händer det..." undrans om det skulle kunna hända mig? Hoppas...
Kram

Tezz från Kungens Kurva sa...

Jadu det är inte lätt att ta sig fram någonstans nu inte! Ser fram emot våren men det gäller förstås att akta huvudet för alla snöras när värmen börjar komma smygande...
Skönt att det var lite varmare så tassarna klarade sig iaf! Läste att mildväder är på väg så det känns skönt :)
Ha en jättefin dag och var gärna med och tävla om en middag för två på bloggen om du vill!