söndag 4 oktober 2009

Tjejhelg på Håtö


Det var en toppen helg, vi klarade oss från regn och fick även lite sol.
Åt gott, bada bastu, shoppade, skogspromenader, fniss och dans, en massa vin och öl, en och annan Baccardi Breeze "vattenmelon" -mums.
Fredagen åkte tre tjejer ut, det blev frukost på Flygfyren och sedan handlade vi pizzor vid Vreta. När vi kom ut, så sprang jag direkt ner och tände eld i bastun, det blev lite spring mellan pizzan och bastun, men så är det med vedeldat:)
Det var fullmåne, och stjärnklart, så månen lyste upp hela tomten - det var såå vackert.
Lördag, Strålande sol, god frukost. Mia kom och sedan satt vi oss i bilen och åkte in för shopping till Nortan. Alldeles efter vi parkerat så kom Yvonne, så nu var vi fulltaliga.
Det blev en massa shopping. Smycken, byxor, tunika, smink, och en super god sallad inne på Lantkrabban! Vi anslutade med vam choklad m chili, samt några latte :D
Precis när vi satt oss på fiken så ramlade himlen ner (som Pontus säger), jäklars vad det regnade. Men vi hade de gott inlindade i plädar och tända ljus.
Efter det så handlade vi middagsmaten, det blev grillad Rostas, rostade rotfrukter och rödbetor, Lime-Aoli, sallad, Zucchini/purjolöksgratäng...mums.
Bastu, Linedance, tjatter och MASSOR AV SKRATT!!
Tack för en super helg, kram på er <3

3 kommentarer:

Helena sa...

Tack själv.Hoppas vi kan göra om detta fler gånger. Har nog inte skrattat så mycket på länge. God mat är inte fy skam heller. =)

mille sa...

Självklart ska vi det. Vi får ta vårsolen i maj någongång..Många goa skratt kan man ju aldrig få för många av, kram

Yvonne sa...

Nog hade vi det mysigt alltid. Vilken underbar skara av goda vänner du har Camilla, och som alltid så är du en kanoners värdinna som lät oss njuta av er mysiga stuga. Det var en upplevelse att sova i Palinas säng på övervåningen, speciellt när jag mitt i natten vaknade och var kissnödig...;0) Helena och jag köpte en lök i Norrtälje som heter Tidlösa även kallad Nakna Jungfrun som inte behöver varken vatten eller jord. Jag har fått 2 knoppar och ser fram mot när blomman slår ut. Tänker ff på smidesbänken...;o) Ser verkligen fram mot nästa tillfälle. Kram kram på er allihopa!!