torsdag 17 december 2009

Bygger snölyktor...


I dag var det "Sticktröja-väder", som vi säger. Mommo har stickat den. Tur tycker Nova, att man får lite päls på kroppen.
Higgins <3 tycker att det är skönt med snö, men lite färre snöbollar i öronen skulle sitta fint. Någon som vill bygga en snölykta??
Bild lånad från en bloggvän, http://yvoeri.blogspot.com/

5 kommentarer:

Yvonne L sa...

Higgins vill bara meddela att nu när det är lite fler minusgrader så slipper han snöbollarna! Då blir allt genast mycket roligare!
Han skickar också en nospuss till Nova som ser väldigt snygg ut i sin tröja!

mille sa...

Nova hälsar att den kliiiiiiiiarrrr! Men det skiter matte i! :(
Nospuss gillas :)

Yvonne L sa...

Frågan om länkar du ställde i min blogg, menar du hur man gör ett ord eller en mening klickbar så att det blir länkat?
I så fall, när du skriver ditt inkägg i Bloggers skrivläge så finns det ju som en menyrad ovanför rutan man skriver i. Där står det "Länk" på ett ställe. Då gör du så att du markerar ett ord eller flera i det du skrivit och så klickar du på "Länk" och då ploppar det upp en ruta som heter "Redigera länk". Där kan man välja om det är en e-mailadress man ska lägga in eller om det är en webbadress. Sen kopierar du bara och klistrar in den fullständiga adressen och trycker OK. Sen ska det vara klart!

Du har väl ställt in så att du har den nya redigeraren som är mycket bättre än den förra, speciellt när man ska lägga in bilder? Om inte så gör du det under fliken "Inställningar" på blogger. Längst ner står det "Välj inläggsredigerare" och välj alternativet "Uppdaterad redigerare".

Du kan maila mig på yvoeri@gmail.com om min förklaring här är rörig eller konstig eller om jag svarat på helt fel grej! :0)

Yvonne L sa...

Det finns en liten ofarlig utmaning till dig hos mig. :0)

Ingrid sa...

Fridfull jul helg till hela familjen.

~Livet i byn