söndag 18 november 2012

En "vanlig" söndag...

Patrik stack iväg till stugan väldigt tidigt i morse, han skulle prata budgetsiffror med sin granne eftersom ingen av dem kommer att vara med på styrelsemötet på måndag.
Han var hemma igen vid 11-tiden och då tog vi en snabb fika och sedan åkte vi till Myrorna i Hjorthagen.

- Vi hänger på låstet, sade Patrik.
Och det var tur det! Gisses var mycket folk det blev? Bilarna var parkerade i långa rader?
När jag gick på gymnasiet så handlade vi en del på stadsmissionen och myrorna, det var jätte kul, och framför allt billigt.
Idag är det blandad publik, allt från finnländare som anlänt med Siljabåten på morgonen till Ö-malmsbor som inte förstår vid vilket tillfälle man skulle behöva ett på caterpillar-kängor...
Vi skulle titta på pinnstolar men fann inga, däremot så hittade vi massor av skinnjackor. Riktigt snygga också! Så nästa helg tar vi ungarna, de som vill, med oss dit.
Både Ante, Pontus och Wille lär hitta något snyggt och Palina lär väl komma hem med en skottkärra full...haha

Ljusstake fr Bruka i gjutjärn
Sedan åkte vi till Bruka och köpte en ljusstake till kommande kalas. Jenny fyller 40 och då blir det baluns i stan. Ljusstaken fyller vi med snygga praliner med papper eller polkagris-skruvar, vi får se vad som blir bäst. Snygga ljus måste vi också ha. Cellofan har jag hemma så att det blir ett snyggt paket också. Vi åt lunch också, grillad surdegsmacka med kaffe, mums!

Efter det åkte vi till Skogskyrkogården och tände ett ljus för Lisa, Patriks mamma. Barnen kom också, det var mysigt. Hon skulle ha fyllt 82 år om hon levt idag. Vi saknar henne massor och det är så trist att hon lämnade jordelivet så pass tidigt. Många tycker väl inte det är så tidigt med 76 år, men jo jag tycker det.
Hon var så pigg, hade aldrig varit sjuk och så kom cancern och tog med sig allt i sin väg och borta var hon...


Efter det så åkte vi på bio (Taken ")och åt en god middag i Kista. Patrik fyller ju år i morgon men då hinner vi inte med någon middag eller bio för dottern pluggar osv. Så vi tog firandet idag istället.

Ja som ni ser så var det fart och fläng i söndags.... men fötterna är upp och huvudet är ner så allt är under kontroll :)
Go söndag till er alla!!

2 kommentarer:

Ingrid sa...

OMG vilken enerig ni har, jag blir helt matt...

Klart 76 inte är någon ålder, alltför tidigt - massor för tidigt att behöva lämna dem man älskar.

~Ingrid

Mille sa...

Jo du Ingrid, jag har också helt matt, fick näsblod på kvällen så all aktivivit tog ut sin rätt.
Men så här brukar det inte se ut, nej nej.
Kram