onsdag 5 januari 2011

Sehr Schön...

En resa jag sent kommer att glömma, ja det var underbart.
Vi har alltid rest tillsammans med min kusin och hans fru och så blev det även den här gången, vilket var riktigt lyckat. Många skratt och roliga upplevelser har vi nu fått tillsammans IGEN!!
Vi blev upphämtade på flygplatsen av Linns pappa och fru, gulligt. De körde oss till pensionatet. Där välkomnades vi av Kristoff, han gjorde sedan underbara frukostar till oss hela veckan. Nykokta ägg, kaffe m varmskummad mjölk, skinka, korv, ost, yoghurt, frukt, frallor.
Rummen låg på andra våningen, runt huset gick en balkong allt enligt traditionell tyroler stil. Sonen hade sitt rum i anknytning till badrummet, så han fick en en kuppe!! Så vi hade en tvåa m kokvrå kan man säga, TOPPEN!!
Sedan blev det många kramar med dotter oj oj vad jag saknat henne! Där kom hon gående från kyrkan, hon hade setat på ett fik och väntat på oss. Vi var nämligen försenade en timme... Vilket kramkalas, kul att Reine och Yvonne var med för då blev det dubbel pott av kramar. Sonen hade också längtat.. i massor, oj vad dem hängde på varandra.
Tisdag, hyra skidor, skratt och kramp i magen. Ut i backen, fort upp till Palina för lunch. Det var kulinariska upplevelser hela veckan. Knödel m ost, med spenat, friterad el inte, sallader, Wienersnitzel och nudelsoppa. Vi blev mätta varje dag kan jag säga.
Onsdag, fort ner till Innsbruck för att köpa underställ till Yvonne och skidglasögon till sonen. Linn följe med och vi åt lunch på ja trot el ej, Mc Donalds. Det var gott! Fort hem, byta om och fort ut i backen, nej så var det inte riktigt men när man är galen i skidåkning så vill man ju gärna vara där så mycket som möjligt.
Torsdag, skidåkning och lunch i backen, mys med dotter.
Fredag, skidåkning och lunch i backen. Vänta in dotter som slutade vid 18.30 för att äta nyårsmiddag på nya hotellet i byn. Det var hjortstek och vildsvinsstek med grönsaker, glass med Liebkuche-smak, dvs pepparkakssmak. Sonen gick hem för han kände sig krasslig, vi andra gick upp i skidbacken för att få bra utsikt över byn samt Innsbruck. Kyrkklockorna dingdongade från klockan tolv och hela himlen var fyllt med fyrverkerier, helt otroligt vackert! Där satt vi med champagne och skålade med varandre, gott nytt år 2011!!
Lördag, skidåkning - dotter var hemma och mös med arbetskamraterna.
Måndag, skidåkning - mys med dotter på kvällen, pizzerian i Birgitz och kortspel på kvällen, samt pannkakstårta klockan 23.00 med banan, grädde, gladd och chokladsås oj oj vad vi var mätta efter det!
Tisdag, upphämtade och åkte hem - tråkigt. Men vi ses ju snart igen, för i mars åker jag ner!

Inga kommentarer: