tisdag 5 april 2011

Cubagryta...

Fick receptet av min syster och jag som älskar både kyckling och ingefära!!
Receptet är på höften, så det är smaklökarna som får göra jobbet.
Bryn kyckling, jag brukar ta kycklinglår, i en panna. Krydda med salt/peppar och spiskumming.
Häll över passerade tomater och buljongtärning, låt puttra.
Stek vitlök, gul lök, ingefära och lägg i grytan.
Krydda med peppar, sambal och spiskumming.
Puttra på och serveras med fullkornsris och sallad...

3 kommentarer:

Carinale sa...

Körde en thaigryta igår - Paneng Curry, starkt och helt vanisnnigt gott :)
Har förgäves försökt att läga mig gilla Ingefära och kummin, men nix - där säger mina smaklökar ifrån. Vettetusan vad det är med dessa smaker men de ogillas å det bestämdaste hos mig.

Ingrid sa...

Det där kanske jag ska prova göra till Kenneth!

Fick dom pillren jag med i dag, så nu kanske jag snart är på banan igen.

De små krstallvaserna/lyktorna är från Tine K och finns i olika färger på många ställen på nätet. Underbara verkligen!!

~Ingrid

Carinale sa...

Instämmer, helt galet att betala dessa pengar för 'ett par jädra' gummistövlar.
I-landsproblem så det visslar om det...

Nu är det bara att hålla tummar å tår för att de också kommer vara så nedrans bra som de förväntas vara :)