torsdag 7 april 2011

Reklamera D for dasia!!

Nu är jag väldigt trött på tillverkaren och leverantören av dessa stövlar! D for Dasia står inte för kvalitet eller hållbarhet! Jag köpte ett par förra vintern på Scorett, efter 3 månader så hade sulan lossnat men eftersom jag inte hade kvittot kvar så blev det att köpa ett par nya.
Dum som jag är så köper jag ett par likadana!! Nu har jag haft dem i snart tre månader och samma sak händer igen! Nu har jag kvittor kvar men ändå. Kvaliteten är under all kritik!
Då kan jag tillägga att jag är försiktig med mina skor, fettar in och putsar dem lite då och då. Blir så arg!!

Uppdatering 2011-04-16
Blev kontaktad av Scorett och nu är jag en nöjd och glad kund igen! Fick ett par nya stövlar. Livet är gott mot de goda och jag är så tacksam över att Sophie kunde och ville hjälpa mig. Vilket service va?
Stort tack!

5 kommentarer:

Kia sa...

Äldsta köpte ett par stövlar på Scorett i höstas (eller ja, det var ju vi päron köpte men alla fattar hur jag menar). I slutet av vintern gick en dragkedja sönder. Vi hade kvittot kvar (jag spar alla sedan ett par år då en väska från Åhlens gått sönder och jag var där för jag ville ha en ny likadan varpå expediten sa att om jag hade haft kvittot kvar hade jag fått en ny, trots att det gått två år sedan inköp - men det fanns ju ingen likadan. Jag lärde mig en läxa och har nu drivor av kvitton.) och det var inga problem att få det fixat! Najjs!

Carinale sa...

Jag är tyvärr usel på att spara kvitton, eller så sparar jag dem (tror jag) men hittar det inte när jag behöver det alternativt så orkar jag inte reklamera.
Dessutom är jag specialist på att köpa likadana saker - vilket iofs ofta inte är så konstigt, det var ju just dfen modellen man gillade.

Löfte till mig själv - börja spara kvitton mera =)

Anonym sa...

Hej,
Det var tråkigt att du har haft problem med dina skor. Du är välkommen att kontakta mig för en lösning. Mvh Sophie Arnesved, Kvalitet
Scorett Footwear AB
sophie.arnesved@scorett.se

Mille sa...

Men oj så trevligt, jag ska genast kontakta Sophie på Scorett. Återkommer med information om hur det hela löste sig...

Ingrid sa...

Trist när det inte håller måttet, jag är så sugen på ett par Primeboots.

Kopparna finns i grönt också, kanske jag skulle ha tagit dom istället... ;0)

Hälsningar Rosa Pantern