torsdag 17 mars 2011

Älskad tapet...

Jag har varit på jakt efter en tapet till kök,sovrum och v-rum. Nu har jag hittat en. Den heter Etage och kommer fr Boråsan. Jag ska åka förbi måleributiken i Alvik och ta med mig ett prov hem i eftermiddag. Håll tummarna för att resten av familjen är på samma spår som jag... Sedan kommer frågan, vilket rum ska den hängas upp i?

(bild från Sköna hem)

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Den är fin, lånade den katalogen i går.

Angående handdukarna: Svart ÄR ju snyggt! Om du vill ha något annat skulle jag ha satsat på de sandfärgade som jag tycker är allra finast. Vitt är ju alltid fräsht...men vill man busa till det så kanske något blåfärg finns ju flera.

~Ingrid

Mille sa...

Blått..hmmm jag gillar ju blått, det är flott också... ska kolla, tack!

Carinale sa...

Din tapet får en röst av mig :)

Det är knepigt att komma överens och tackålov för att vi faktiskt var överens om det mesta i färgväg när vi köpte huset (lite psykologisk övertalning så var vi sååå överens).

Ang. mockajackan från Åhlens så var det den jag köpte, instämmer i att den var ursnygg. Dock så funkade inte jackan och klänningen så bra ihop. Materialen var för olika - men funderar på att behålla den ändå eftersom den var så cool ;)

Mille sa...

Ja jag har tummat på den också. Funderar på att ha "delad vårdnad" med dottern ...haha

Carinale sa...

Med tanke på gårdagens rätt usla bilder så borde jag ha lytt ditt råd om att ta ett glas moussserande innan provning, sen borde jag ha tagit ett till för varj bild som togs - jag är tänligen säker på att resultatet hade överträffat det nu utlagda med råge :)

Tack för tipset, tål att tänka på till nästa gång.